Diskusiu odoberá 1 človek

Bylinky a vlasy, naozaj pomáhajú?

V poslednom čase veľa čítam o bylinkách a ich použití na vlasy. Naozaj pomáhajú? Ide mi o to, či naozaj môžu pomôcť s rastom vlasov. Zaujíma ma aj rast nových vlasov a hlavne – ako tie bylinky používať? Je dobré napríklad použiť šampón s bylinkami? Alebo aký je najlepší spôsob, aby bylinky naozaj účinkovali?
Odpovedať
Ahoj, bylinky určite vlasom pomahaju ale nesmieš ich použivať moc často a stále, max raz za týždeň. Môžeš to urobiť tak že si navaríš odvar z nejakej bylinky, respektive do hrnčeka ako keby si si robila čaj , počkáš kym vychladne, umyješ si vlasy šamponom a potom si to vyleješ do pokožky hlavy. Vlasy sa ti vyživuju z pokožky čiže musiš mať v prvom rade zdravu pokožku. A nechaš to 10 min pôsobiť, do dĺžok a do vlasov si medzičasom môžeš včesať hrebeňom masku na vlasy kupovanu kľudne a čakáš. Ja aby som "šetrila čas :D" vždy pri tejto týždennej procedúre umývam kúpeľňu a keď skončím tak si len opláchnem vlasy teplou vodou, dám na záver kondicioner a hotovo :) veľmi sa mi toto osvedčilo. Najlepšie bylinky na vlasy sú rozmarín, žihľava ale pozor žihľava nesmie isť na blond vlasy, a občas harmanček ale najlepšie sú tie dve :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?