Odpoveď na príspevok od mirinka89:
da sa nejak podla tych flakov na listoch urcit, z… @mirinka89 bolo to najskor preliatie, nemal vhodny substran- pridala som perlit, presadila, zalievam strasne skupo a vyzera, ze sa ma lepsie, len teraz naopak casto akoby "ovisa" - chce vodu, ked mu dam, ale fakt iba troska, tak je ok par dni a takto dokola. Ak ho polejem viac, ze voda az pretecie cez dno dierkovaneho crepnika, hned su zlte listy. Tak sa ucime nejak spolu fungovat a celkom mu zacinam rozumiet😄Odpoveď na príspevok od alieninka:
mne bolo povedane aj v kvetinarstve, ze toto je j… @alieninka uplne rozumiem😄 tento je ale celkom drama queen, mne pride, ze je pomerne citlivy na vlhko/sucho/svetlo... Skuste este svokrine jazyky, alebo tahave, tie zvladnu fakt vsetko:)Odpoveď na príspevok od alieninka:
mne bolo povedane aj v kvetinarstve, ze toto je j… @alieninka som na tom podobne 😅 ja neviem, u nas sa tym rastlinam proste akosi nedari, nepaci. rozmaznane su vsetky z tych obchodov podla mna :-DOdpoveď na príspevok od jana2933:
@mirinka89 bolo to najskor preliatie, nemal vhodn… @jana2933 mam pocit, ze ono aj tie rastlinky, ktore su zdanlivo jednoduche a nenarocne na starostlivost, tak to niekedy u mna nezvladaju. a mam jeden taky krasny, len neviem nazov, a tomu sa tak dari, ze to nikto proste nechape. kamosky, ze ho skusali pestovat doma a nepochodili. u mna to je nejake zakliate 😀