Odpoveď na príspevok od menoe:
Dobrý deň prosím o pomoc pri mojich mini ružiach … @menoe ostrihat, ak su v interieri vylozit von, na zaciatok do polotiena. A mozno by nebolo od veci presaditi ich alebo aspon prihnojovatOdpoveď na príspevok od zita19:
@menoe ostrihat, ak su v interieri vylozit von, n… @zita19 ďakujem pekneOdpoveď na príspevok od zita19:
@menoe ostrihat, ak su v interieri vylozit von, n… @zita19 na presadenie je aký najlepší substrát prosímOdpoveď na príspevok od menoe:
@zita19 na presadenie je aký najlepší substrát pr… @menoe staci univerzalny zahradnickyOdpoveď na príspevok od menoe:
Dobrý deň prosím o pomoc pri mojich mini ružiach … @menoe my sme ruze vystrihali. akoze manzelka sa najprv zhrozila aku frizuru som im to dal ale o nedlho sa zacali pekne spamatavat a rozrastat.Odpoveď na príspevok od zita19:
@menoe staci univerzalny zahradnicky @zita19 ked presadzas, sadis kvety a davas novy kupovany substrat, tak ho davas aj prepiect? citala som, ze sa to odporuca, ale tak neviem, ci aj realne sa to tak ozaj robi.Odpoveď na príspevok od mirinka89:
@zita19 ked presadzas, sadis kvety a davas novy k… @mirinka89 zavisi pripad od pripadu. Uz som doniesla substrat so smutivkami, takze na izbove a priesady sterilizujem. Na balkon nie vzdy, tam kludne pouzijem aj vlanajsi substrat a domiesam granulovany kravsky hnoj co pouzivam na zahrade.Odpoveď na príspevok od zita19:
@mirinka89 zavisi pripad od pripadu. Uz som donie… @zita19 tak ale asi je to lepsie spravit pre istotu, ci? a v akej hrubej vrstve sa to ma dat na plech?Odpoveď na príspevok od mirinka89:
@zita19 tak ale asi je to lepsie spravit pre isto… @mirinka89 kolko vojde, tolko davam. A peciem aspon hodinu aspon na 180