Diskusiu odoberá 1 človek

Kam s nabytkom pri rekonštrukcii

Ahojte, obraciam sa na vás s prosbou o radu – chystáme sa prerábať dom a potrebujem poradiť, ako a kam dočasne uschovať nábytok. Prerábka bude celkom rozsiahla (nové podlahy, omietky, kúpeľňa aj kuchyňa), a potrvá nám približne tri mesiace. Bývame v dome, takže mám k dispozícii dvor a záhradu, ale neviem úplne, čo by bolo najlepšie riešenie na uskladnenie nábytku vonku tak, aby sa nepoškodil. Máme tam síce altánok, ale ten neposkytuje úplnú ochranu pred dažďom a vlhkosťou, takže ho môžem využiť len na pár drobností a hlavne je veľmi malý a nezmestí sa tam nič väčšie. Rozmýšľam nad tým, či by sa dal napríklad prenajať nejaký plechový kontajner, alebo či existujú nejaké špeciálne fóliové sklady, stany, alebo plastové úložné boxy väčších rozmerov? Už som si googlila a našla som takéto plachtové haly - https://hagro.sk/ponuka/. Neviem aké riešenie je ale najrozumnejšie. Hlavne to, že tam chcem dať skrine, stôl, stoličky, komody, možno aj sedačku – proste celý nábytok z domu. Keďže ste tu všetci čo sa venujete stavbe, čo by ste mi odporučili použiť? Je bezpečné skladovať nábytok vonku tri mesiace, ak je dobre zabalený a zakrytý? Budem veľmi vďačná za každú radu alebo zdieľanie skúseností. Vopred ďakujem! 🙏
Odpovedať
Profilova fotka
videla som tvoj prispevok aj na inom diskusnom fore a myslim, ze ti tam dostatocne poradili 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?