Ahojte, skusal niekto spracovat plody dulovca a ako? Tu som sa docitala ze sa to da, ale robil to niekto? Je to chutne a hlavne - zijete po konzumacii? Mame nedaleko taky riadny kricok, luto mi je tych plodov tak som rozmyslal ze to nejak spracujem. Nie dula, ale dulovec ;)
Ahoj, ja som niekedy pokrajala na male kusky a zasypala cukrom (pustilo to stavu). Alebo zaliat medom. Potom sa da pouzit namiesto citronu do caju. Ale je to specificka chut, treba si zvyknut. Ja som si napr. nezvykla :-( . Ale prezili sme, je to jedle.
@cickamica ja by som skusila to co sa tradicne robi z dule, cize ovocny syr, po novom ovocna koza. Co sa pamatam, tak moja teta to dusila s jablkami, pasirovala a potom susila na radiatoroch. Nebola to ziadna labuznicka hitparada, ale zjest sa to dalo, obzvlast ked to poobalovala do krystaloveho cukru tak sme to pojedli