Ako spotrebovať patizón?

Čo robíte z patizónov? Vyprážať to je klasika. Ale dá sa aj čosi iné?
Odpovedať
To iste co s cuketou. Od placiek, perkeltu az po cuketovy kolac... A celkom mladucke, take do 5 cm v priemere sa daju nakladat ako uhorky, najlepsie ich skombinovat do takej zmesky zeleniny co zahrada dala ako legendarna moravanka
Odpovedať
Aj ked robis miesanu kvasenu zeleninu tak sa tam uchytia, vyskusaj
Odpovedať
ako vselico sa da, da sa aj zavariz, zamrazit. placky, perkelt, prekladat ho s cestovinami
Odpovedať
Mne najviac chutili placky. Mňam. Si mi urobila chuť a nemáme patizón ani cuketu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa využiješ rovnako, ako cuketu. Máme tu aj tému cuketových receptov, aj tam sa môžeš inšpirovať ;) https://www.zahrada.sk/forum/recepty-...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?