Odpoveď na príspevok od matkoo72:
Uprimne obdivujem, v podobnom nadseni som sa nach… @matkoo72 Mňa ešte aj po 40 rokoch stále baví skúšať niečo nové. Vyskúšala som okolo 800 odrôd a asi zo 600 mám urobenú databázu.Odpoveď na príspevok od purpleball:
Môj osevný plán pre rok 2024( viac než polovicu z… @purpleball Gardendberry Goldkrone Starts Vitador Orange Russian Hazelfield Farm Verte De Huy Purple Passion dwarf Oaxacan Jewel Heartbreaker Black Zebra Midnight Sun Tundra Striped Sweetheart Dark Indigo Kumquat Coral Queen Ananas Zebra La Cadero Dragon's Eye BOBBIE Tomato PASCAL DE PICARDIE MARIZOL MAROON PERSUASION GARGAMEL STELLATO DI BELLINZONA WOOLLY KATE YELLOW ASHLEIGH AUSSIE AMERICAN RIBBED BIG ZAC MILA Multicolor Big Zaro Zlatava Zapotec annanas ribbed The Mushketeers Sgt. Peppers Suz´s beauty Gnocchi di Limone Evil Olive Costoluto Fiorentino Brandywine Cowlicks Siberian Tiger Frog Princess Sunset Striped Berkeley Tie Dye Heart Amber Colored Nature's Riddle Pitanga Ananas Noir Crushed Heart Black Krim CDB Rib Midnight Sun Black Zebra Tiger Zebra Rebel Starfighter Prime Lucid Gem Grinch Cherry Black BeautyOdpoveď na príspevok od matkoo72:
Uprimne obdivujem, v podobnom nadseni som sa nach… @matkoo72 ja vapnim podu dolomitickym vapencom na jesen pred sezonou a nemam problemy so suchou hnilobouOdpoveď na príspevok od yfrasil:
Wooow !!! ...parada! ...kde to pestujete ...sklen… @yfrasil Malá záhrada a skleník 6x3m Eva T.