x
Hľadať
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Mojdom.sk
Urobsisam.sk
Doma.sk
Naše časopisy
Magazín
Balkón, terasa, izbovky
Kalendár
Okrasná záhrada
Poradňa
Pracovné postupy
Recepty zo záhrady
Úžitková záhrada
Záhradná architektúra
Fórum
Bazár
Profesionáli
Atlas
Festival
zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Späť na článok:
VIDEO: Ako sušiť kvety hortenzií? Vyskúšajte túto prírodnú metódu bez námahy
6/9
Foto: YouTube/Hannica Rose
Vypočujte si podcast Záhrada
Nové číslo časopisu Záhrada je už v predaji!
Najčítanejšie články
Mesiac
Týždeň
Čo zbierať hneď po zime? 6 jarných bylín, ktoré vám dodajú energiu do novej sezóny
Nezmeškajte šancu na predjarný postrek! Ako ochrániť záhradu pred kučeravosťou a inými hrozbami?
Keby mohli, vybrali by si týchto susedov. Naučíme vás, čo s čím pestovať
Skryté poklady prírody: 9 divých jedlých rastlín, ktoré rastú všade, no málokto ich zbiera
Lunárny kalendár pre záhradkárov – marec 2025
Pažravým bzdochám nič nedarujte! Musíte však dodržať tieto dôležité kroky
Skryté poklady prírody: 9 divých jedlých rastlín, ktoré rastú všade, no málokto ich zbiera
Lunárny kalendár pre záhradkárov – marec 2025
Keby mohli, vybrali by si týchto susedov. Naučíme vás, čo s čím pestovať
Nezmeškajte šancu na predjarný postrek! Ako ochrániť záhradu pred kučeravosťou a inými hrozbami?
Krok za krokom, ako si vypestovať priesady paradajok zo semien
Veľká jarná súťaž 2025: Vyhrajte pomocníkov do záhrady s časopisom Záhrada!
Skratky:
video
|
podcasty
|
kalendár
|
poradňa
|
recepty
Mohlo by vás zaujímať
ASB.sk
Aj Bratislavský hrad potrebuje kotolňu: Takto prebiehala inštalácia plynových kondenzačných kotlov
Pohoda festival aj tento rok vyhlasuje Pohoda Visual Art Contest
Môj dom
Urobte z izbových rastlín ozdobu domácnosti! 10 nádherných riešení, po ktorých budete chcieť mať doma viac zelene!
Takto má vyzerať únik od stresu a starostí! Chatu pod lesom postavili na to, aby ste si v nej vychutnali dokonalý relax
Urob si sám
Majster roka 2025 – ukáž, čo si vyrobil, a vyhraj!
Ako zahustiť guláš? Možnosti máte viacero, ale pozor na výslednú chuť!