x
Hľadať
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Mojdom.sk
Urobsisam.sk
Doma.sk
Naše časopisy
Magazín
Balkón, terasa, izbovky
Kalendár
Okrasná záhrada
Poradňa
Pracovné postupy
Recepty zo záhrady
Úžitková záhrada
Záhradná architektúra
Fórum
Bazár
Profesionáli
Atlas
Festival
zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Späť na článok:
Kuchynské bylinky, základ každej záhrady. Čo nám o ich pestovaní a zbere poradila skúsená záhradkárka?
6/6
Jednou z možností, ako si uchovať chuť a vôňu byliniek, je mrazenie. Foto: Shutterstock
Vypočujte si podcast Záhrada
Nové číslo časopisu Záhrada je už v predaji!
Najčítanejšie články
Mesiac
Týždeň
Nezmeškajte šancu na predjarný postrek! Ako ochrániť záhradu pred kučeravosťou a inými hrozbami?
Lunárny kalendár pre záhradkárov – marec 2025
Keby mohli, vybrali by si týchto susedov. Naučíme vás, čo s čím pestovať
Skryté poklady prírody: 9 divých jedlých rastlín, ktoré rastú všade, no málokto ich zbiera
Čo zbierať hneď po zime? 6 jarných bylín, ktoré vám dodajú energiu do novej sezóny
Kedy vysievať hrach, ako ho pestovať a aký si vybrať? Poradíme!
Keby mohli, vybrali by si týchto susedov. Naučíme vás, čo s čím pestovať
Lunárny kalendár pre záhradkárov – marec 2025
Kedy vysievať hrach, ako ho pestovať a aký si vybrať? Poradíme!
Prvým krokom k peknej úrode mrkvy a petržlenu je ich správny výsev. Ako na to?
Fotopostup: Správne vykonaný rez malín je základom dobrej úrody
Svetový deň vody 2025: Kde a kedy si môžete nechať otestovať vodu?
Skratky:
video
|
podcasty
|
kalendár
|
poradňa
|
recepty
Mohlo by vás zaujímať
ASB.sk
Štát modernizuje väznicu v Žiline. Potrebuje viac miest aj ušetriť na prevádzke
Anketa: Na východe je stále malá ponuka nehnuteľností
Môj dom
Jarná starostlivosť o trávnik: Kedy je vhodný čas začať a čo robiť, aby po zime opäť prosperoval?
Útulný, priestranný a nesmierne príťažlivý! Takto vyzerá perfektný domov staršieho páru s odrastenými deťmi
Urob si sám
Na pripevnenie hadice nemusíte mať po ruke uťahovaciu svorku! Tento šikovný nástroj vám vydrží roky
Čo so starým chlebom, rožkami a žemľami? Ukážeme vám tipy, ako všetko poctivo zužitkovať