Už ste ochutnali pečený čaj? Zaujímavý názov, chutný nápoj a jednoduchá výroba.
Pripravte si ho spolu s nami krok za krokom v článku Vyrobte si vlastný pečený čaj. Skvelé je, že takto spotrebujete aj prebytky ovocia, napríklad teraz v zime, keď sa začali kaziť jesenné odrody jabĺčok či hrušiek uložené v pivnici.
Najlepšie, keď ich v tomto období skombinujete s ovocím, ktoré ostane napríklad po Vianociach alebo aspoň s liečivým zázvorom. Výhodou pečeného čaju je, že sa dá veľmi dobre použiť aj ako milý darček kolegom či kamarátom a v lete na chladený nápoj.
Čo sa ešte v decembrovom čísle dočítate?
- ako správne skladovať koreňovú zeleninu,
- ako vyrobiť vianočné vence z materiálu zo záhrady,
- na čo si dať pozor pri výbere vianočného stromčeka,
- prečo zaradiť do jedálnička cviklu,
- tipy na pestovanie ibišteka čínskeho.
Galéria k článku
Text: Ing. Monika Felixová, redakcia
Foto: isifa/Shutterstock, redakcia
Ma niekto sortu hurmikaki ktora nie je trpka, ktora sa da jest rovno zo stromu b…